Estella Matutes ens visita per parlar del paper de les dones a la ciència

Aquest divendres 9 de febrer dins de la Setmana de la Dona a la Ciència i el projecte de Dones Científiques, el nostre alumnat ha tingut el plaer de gaudir d'una xerrada de la Doctora Estella Matutes, que ha treballat molts d'anys en la investigació del càncer de leucèmia y limfàtic. Estella ens va fer una petita introducció del paper de la dona a la ciència al llarg de la història i després va respondre a les preguntes dels alumnes del projecte Dones Científiques i de Diagnosticam l'IES sa Blanca Dona en busca de salut. Estella ens va parlar de la seva trajectòria personal com a investigadora i del càncer i els darrers avanços realitzats. Va ser una xerrada molt enriquidora i emocionant.

Moltes gràcies Estella!

Projectes: Ens visiten 2 metges en busca de salut

El passat 24 d'octubre l'alumnat de 3r ESO A i B del projecte de "Diagnosticam l'IES sa Blanca Dona en busca de SALUT!" va comptar amb la col·laboració de la Dra. Eva Pasamón i del Dr. Gastón Angelini, metges de Família del Centre de Salut de Vila, per investigar sobre les malalties més freqüents dels seus pacients, prendre nota de quines recomanacions donar als joves per a prevenir futures malalties i tenir bona salut així com escoltar aspectes relacionats amb la seva professió.

Sens dubte, tota una lliçó d’humanitat i veritable vocació per a insistir i remarcar la importància de valorar i tenir cura de la nostra salut ara i sempre; i, en cas de ser necessari, no dubtar en demanar ajuda als professionals de la medicina!!
Moltíssimes gràcies Doctora i Doctor per l’ajuda en la resolució de dubtes i per aquesta inoblidable experiència que de ben segur permetrà continuar amb el projecte per a aconseguir la millora de la SALUT de tot l’IES sa Blanca Dona!