Període d'observació a Sciences and Mathematics Secondary School "Ekzarh Antim I“

En el marc del nostre projecte "Comparte y aprende" del programa KA101 d'Educació Escolar Erasmus+, tres membres del claustre visitarà Sciences and Mathematics Secondary School "Ekzarh Antim I“, un dels centres socis del projecte a la ciutat de Vidin, Bulgària, des del 25 al 29 de març de 2019, per tal de realitzar-hi un període d'observació.

Aquest divendres torna el cinefòrum de Blanca Dona sense Fòbies

Aquesta setmana torna el cinefòrum de Blanca Dona sense Fòbies:

https://djpolax.wixsite.com/bdsf

Orlando, un vitalista xilè en la cinquantena, viu una història d'amor amb una jove, Marina, cambrera de restaurant, cantant de salsa a la nit. Una tarda, se sent malament i mor. Orlando tenia una família oficial. Marina sofrirà l'habitual humiliació promesa a les amants (com la de ser rebutjada per assistir al funeral) i s'enfrontarà a tot tipus d'humiliacions, a les quals ella respondrà d'una forma estoica. 

Setmana europea de la prevenció de residus al centre

Blanca Dona celebra i col·labora en la setmana europea de la prevenció de residus del 17 al 25 de novembre. Si vols més informació a http://www.ewwr.eu/ca 

Com? - Els dies 20 i 23 estarà la deixalleria mòbil al centre (Horari dia 20 de 11:00 a 14:00 i el dia 23 de 10:00 a 14:00)
- Alumnes de 1r aniran a la planta de transferència
- Alumnes de 2n d'ESO i Batxillerat faran un taller a la mateixa deixalleria mòbil
- Alumnes de 3r aniran a la deixalleria de Jesús més endavant.


L'objectiu però és que tot el centre participi d'una o una altra manera. Així demanem que porteu els vostres estris vells (piles gastades, aparells electrònics que s'hagin espenyat (ràdio, mòbil, router....), CDsDVDs, vinils i cintes magnètiques, Fluorescents, llums i bombetes de baix consum, bateries) i deixau-los a la capsa que estarà habilitada a l'entrada del centre.
Aprofitam per deixar-vos uns consells per prevenir residus cada dia http://www.ewwr.eu/ca/support/reduction-habits

Qualsevol dubte demaneu a la comissió ambiental (Al departament de Biologia i Geologia)

USUARIS EDUTECA

El professorat i l'alumnat del nostre centre ja és usuari d'Eduteca, la nova biblioteca digital que la Conselleria d'Educació i Universitat posa a la seva disposició per tenir a l'abast més de 2.800 libres en diferents idiomes.

Aquesta és una eina de suport molt útil per l'ensenyament de les llengües i per contribuir al foment de la lectura.

FULL INFORMATIU ALUMNAT

FULL INFORMATIU PROFESSORAT

GAUDEIX DE LA LECTURA!

Intercanvi de llibres i llibres de text. Curs 18-19

Hola, podeu consultar la informació de l'intercanvi de llibres que gestiona l'APIMA per al curs 2018-19 al següent enllaç.

Així mateix podeu consultar el llistat dels LLIBRES DE TEXT que s'utilitzaran a cada assigantura durant el present curs (2018-2019) al següent enllaç.