Inici Curs 2017/18

Us comunicam que el primer dia de clase, el 13 de setembre, començaran les presentacions a les 09:00. L'horari de transport escolar arribarà a les 09:00 i tornarà a les 14:00

Admissió 2017/18 Cicles Formatius

Podeu consultar els llistats definitius d'admessos aquí:

Formació Professional Bàsica

Grau Mitjà

Grau Superior

Els admessos poden formalitzar la matrícula els dies 20, 21 i 24 de juliol, de 08:00 a 14:30. Podeu trobar els formularis de matrícula i les instruccions a aquesta web, a la secció Famílies/matrícula.

El dia 24 de juliol a les 14:30 finalitza el termini de matrícula ordinari i s'activa la llista d'espera. Aixó vol dir que tot aquell admés que no hagi formalitzat la matrícula abans de les 14:31 haurà perdut el dret de reserva de plaça. Les places no ocupades seran oferides telefònicament a les persones en llista d'espera.

Els no admessos poden trobar a les llistes d'espera les dades de la cita que tenen amb l'oficina d'escolarització (Via Púnica, 23) a on els hi oferiran les places vacants a l'illa d'Eivissa.

Llistats de vacants

 

Intercanvi i llibres de text 2017-18

Hola, podeu consultar la informació de l'intercanvi de llibres per al curs 2017-18 al següent enllaç.

Així mateix podeu consultar el llistat dels LLIBRES DE TEXT del curs 2017-18 al següent enllaç.

 

PROVES CANGUR 2017

Enhorabona als nostres alumnes de 3rd'ESO, Renato Rothkopf Baldovino i Iker Carmona Gómez, que han obtingut respectivament el primer i el cinquè premi del nivell ESO3 de totes les Illes Balears a les proves CANGUR 2017 Olímpiada de Matemàtiques. La Societat Balear de Matemàtiques, amb aquest premi, li dona un reconeixement oficial al mèrit matemàtic dels nostres alumnes ja que han demostrat una especial preparació en aquesta matèria. Felicitacions als dos i a les seves families!

Autorització a l'accés de dades personals per terceres persones

Per tal de complir amb la llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, aquells interessats en autoritzar a altres persones a l'accés de les seves dades de caràcter personal i/o retirar documentació acadèmica oficial, han fer una autorització amb una fotocòpia del DNI, signar-la i fer-la arribar a la persona autoritzada. Només es pot presentar l'autorització original, no s'admet fotocòpia, ni escaner ni fax. Podeu trobar un model d'autorització per descarregar i omplir aquí.