Inici Curs 2017/18

Us comunicam que el primer dia de clase, el 13 de setembre, començaran les presentacions a les 09:00. L'horari de transport escolar arribarà a les 09:00 i tornarà a les 14:00

Intercanvi i llibres de text 2017-18

Hola, podeu consultar la informació de l'intercanvi de llibres per al curs 2017-18 al següent enllaç.

Així mateix podeu consultar el llistat dels LLIBRES DE TEXT del curs 2017-18 al següent enllaç.

 

PROVES CANGUR 2017

Enhorabona als nostres alumnes de 3rd'ESO, Renato Rothkopf Baldovino i Iker Carmona Gómez, que han obtingut respectivament el primer i el cinquè premi del nivell ESO3 de totes les Illes Balears a les proves CANGUR 2017 Olímpiada de Matemàtiques. La Societat Balear de Matemàtiques, amb aquest premi, li dona un reconeixement oficial al mèrit matemàtic dels nostres alumnes ja que han demostrat una especial preparació en aquesta matèria. Felicitacions als dos i a les seves families!

Autorització a l'accés de dades personals per terceres persones

Per tal de complir amb la llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, aquells interessats en autoritzar a altres persones a l'accés de les seves dades de caràcter personal i/o retirar documentació acadèmica oficial, han fer una autorització amb una fotocòpia del DNI, signar-la i fer-la arribar a la persona autoritzada. Només es pot presentar l'autorització original, no s'admet fotocòpia, ni escaner ni fax. Podeu trobar un model d'autorització per descarregar i omplir aquí.