USUARIS EDUTECA

El professorat i l'alumnat del nostre centre ja és usuari d'Eduteca, la nova biblioteca digital que la Conselleria d'Educació i Universitat posa a la seva disposició per tenir a l'abast més de 2.800 libres en diferents idiomes.

Aquesta és una eina de suport molt útil per l'ensenyament de les llengües i per contribuir al foment de la lectura.

FULL INFORMATIU ALUMNAT

FULL INFORMATIU PROFESSORAT

GAUDEIX DE LA LECTURA!

Renovació del Consell Escolar 2018/19

Anunci per iniciar el procés de renovació del Consell Escolar.

Sorteig per la creació de la mesa electoral.

El cens electoral està a l'abast de tothom a la consergeria del centre per a la seva consulta. Queda obert el termini de reclamacions contra el mateix des del dia 16 fins el 19 d'octubre.

Podeu consultar el calendari aquí.

Podeu consultar el llistat provisional de candidatures aquí.

La composició de les meses electorals és aquesta.

Podeu trobar informació del vot per correu i la papereta aquí

Intercanvi de llibres i llibres de text. Curs 18-19

Hola, podeu consultar la informació de l'intercanvi de llibres que gestiona l'APIMA per al curs 2018-19 al següent enllaç.

Així mateix podeu consultar el llistat dels LLIBRES DE TEXT que s'utilitzaran a cada assigantura durant el present curs (2018-2019) al següent enllaç.

 

PROVES CANGUR 2017

Enhorabona als nostres alumnes de 3rd'ESO, Renato Rothkopf Baldovino i Iker Carmona Gómez, que han obtingut respectivament el primer i el cinquè premi del nivell ESO3 de totes les Illes Balears a les proves CANGUR 2017 Olímpiada de Matemàtiques. La Societat Balear de Matemàtiques, amb aquest premi, li dona un reconeixement oficial al mèrit matemàtic dels nostres alumnes ja que han demostrat una especial preparació en aquesta matèria. Felicitacions als dos i a les seves families!

Autorització a l'accés de dades personals per terceres persones

Per tal de complir amb la llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, aquells interessats en autoritzar a altres persones a l'accés de les seves dades de caràcter personal i/o retirar documentació acadèmica oficial, han fer una autorització amb una fotocòpia del DNI, signar-la i fer-la arribar a la persona autoritzada. Només es pot presentar l'autorització original, no s'admet fotocòpia, ni escaner ni fax. Podeu trobar un model d'autorització per descarregar i omplir aquí.