Concurs eco-aula en marxa!

Ja tenim en marxa el concurs eco-aula, amb premis sorpresa pels millors grups, i on una volta a la setmana els membres de la Comissió Ambiental passen per les aules i revisen el seu estat.

Podeu veure els resultats aquí a la imatge de reciclatge d'aquí a la dreta o aquí abaix. Endavant!

Resultats eco-aula

El timbre de l'IES sa Blanca Dona; setmana de la dona

A partir d'aquesta setmana trobareu al menú lateral dret de la nostra web el llista de cançons que sonen al timbre i informació sobre aquestes, el llistat s'actualitzarà setmanalment.

La guia Jove d'Eivissa

Aquí us presentem La guia jove d'Eivissa, és el producte final del projecte LA NOSTRA SORTIDA. En aquesta guia trobaràs llocs per visitar, què fer, on dormir i on menjar, tot des de la mirada dels alumnes de 3r d'ESO que durant aquest any han estat treballant de manera excel·lent en la seva realització i amb l'assessorament dels alumnes d'Informàtica de 4t d'ESO. Estau tots convidats a visitar la web creada:

Guia Eivissa
https://guiaeivissa.wordpress.com/


A més, el dimarts 19 de juny la presentarem al Director Insular de Turisme. 

Eivissàpiens 2018

Avui (10/04/18) els alumnes de 4t d'ESO de l'IES Blanca Dona han participat en la primera fase del concurs Eivissàpiens 2018, junt amb altres tres IES de l'illa (Mare de Déu de les Neus, Nostra Senyora de la Consolació i Quartó del Rei).
Durant tota la fase, i a mesura que anaven passant les diferents proves, hem anat al davant en la puntuació.
Al final, però, en l'última prova, una errada en una de les qüestions, ha fet que Sa Consolació ens passi per davant en la puntuació.
Això fa que enguany no poguem participar en la final de l'Eivissapiens.
En el concurs específic de "brular corns" hem quedat els primers classificats!!!!!!
L'enhorabona a tots els al.lots i al.lotes pel seu gran esforç i bon fer!!!!
Gràcies a Maria Josep Belenguer per la  gran feina i implicació.
 
Gràcies també a Joan Carles per l'excel.lent organització.
A l'any que ve més i millor.

Setmana de la dona i la nina a la ciència a l'IES sa Blanca Dona

El pròxim divendres 9 de febrer iniciam a l'IES sa Blanca Dona la setmana de la Dona i la Nina en la Ciència, amb un programa força interessant i la presència de les científiques Estella Matutes i Eva Tur. 

Els alumnes de 3r i 4t d'ESO ens presentaran també el projecte "Mujeres científicas Blanca Dona" on han investigat perfils de dones científiques, les han entrevistat i han creat una web per difondre el seu paper a la ciència i tecnologia. Podeu veure les entrevistes i biografies a la web del projecte a:

https://mujerescientificasblancadona.wordpress.com