Admissió ESO i Batxillerat 2019/20

Ja s'ha publicat al BOIB les instruccions pel procés d'admissió i matriculació a l'ESO, Batxillerat i Educació Especial. Podeu trobar la publicació aquí.

El resultat del sorteig de les lletres de desempat pel procés d'admissió ha estat TK.

Ja està publicat el llistat provisional del procés d'admissió a l'ESO. El podeu consultar aqui.

Recordau que no surt a llistes RESERVAT/NO RESERVAT (sortirà a definitives). Només surten les dades dels alumnes amb les seves opcions i la seva puntuació. Us recordem que el període de reclamacions es del 3 de juny fins dia 5 de juny.

Ja està publicat el llistat definitiu d'admessos a l'ESO pel curs 2019/20, el podeu consultar aqui. També podeu trobar el llistat d'admessos a l'ESO en segona opció aquí.

Els alumnes admessos ja poden sol·licitar ajuda a la matrícula i cita prèvia per la matrícula aquí. Recordau que l'usuari i la contrasenya per accedir als serveis amb cita prèvia és el dni de l'alumne/a, amb la lletra en majúscula.

Podeu trobar més informació per la matrícula aquí.

Ja està publicat el llistat definitiu d'admessos a Batxillerat. El podeu trobar aquí.

Podeu consultar el llistat provisional de sol·licitants pendents de setembre aquí.

Justificació de faltes per la WEB

Justificació de faltes per la WEB.

Adjuntam manual d'usuari de la part de justificació de faltes a través de la web per a les famílies i alumnat major d'edat. Justificació Faltes

Admissió ESO

Podeu consultar els llistats provisionals d'admesos aqui.

També podeu consultar la situació de la vostra sol·licitud a escolaritzacio.caib.es

Podeu consultar els llistats definitius d'admesos aqui. Aquells que no han estat admesos (NO RESERVAT) podran veure al llistat que tenen una cita a l'oficina d'escolarització a un dia i una hora determinats.