Informació inici curs: Viatge d'estudis 4t d'eso. 2018-2019

Benvolgudes famílies, us recordam que el dimecres 25 de setembre, a les 19'30h, a la Biblioteca, vam realitzar una reunió informativa sobre tots els aspectes relatius al viatge d'estudis de 4t d'ESO.

Les famílies que no van poder assistir, a continuació teniu la informació més important:

_ Criteris per poder assistir al viatge.

_ Votacions inicials dels alumnes i pressupostos possibles.

Us recordam que estam oberts a que ens passeu qualsevol pressupost que considerau interessant, i nosaltres el passarem al grup per fer les votacions.

Des de la Comissió d'extraescolars no tenim cap interès concret amb què el viatge sigui a cap lloc específic ni viatjar amb cap agència concreta. Nosaltres, solament, aportam suggeriments.

Us informam que, per participar del viatge d'estudis, és imprescindible llegir el següent document i signar el 3r full:

Informació (viatge i activitats finançament), i autorització paterna.

Com ja sabeu, és important aportar aquest document signat a Xavi Francés (encarregat d'extraescolars) abans de fer cap pagament al banc i abans de realitzar qualsevol activitat per recollir sous i autofinançar el viatge.

Recorda:

_Participar al viatge és voluntari. 

_Participar de les activitats de recollida de sous és voluntari. 

_Però, si voleu fer alguna de les 2 coses anteriors, és obligatori signar aquest model.

*Per resoldre possibles dubtes contactau amb Xavi Francés, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , o podeu demanar cita al seu horari d'atenció a pares els divendres de 11'15 a 12'10h.