Informació inici curs: Viatge d'estudis 4t d'eso. 2018-2019

Una vegada hem recollit alguns pressupostos dels destins on volien anar els alumnes, hem fet una votació general per triar, realment, on volen viatjar.

_ Pressupostos i votacions (11 octubre) per triar el viatge.

Estam a l'espera d'algun pressupost més però, en principi, el viatge ja no canviarà, serà a Andorra del 13 al 17 de febrer.

*Per resoldre possibles dubtes contactau amb Xavi Francés,  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , o podeu demanar cita al seu horari d'atenció a pares els divendres de 8'55 a 9'50h.

Benvolgudes famílies, us recordam que el dimecres 26 de setembre, a les 19'00h, a l'aula de 1r de batxillerat A, vam realitzar una reunió informativa sobre tots els aspectes relatius al viatge d'estudis de 4t d'ESO.

Les famílies que no van poder assistir, a continuació teniu la informació més important:

_ Criteris per poder assistir al viatge.

_ Votacions inicials dels alumnes (24 setembre) per triar destí.

Us informam que, per participar del viatge d'estudis, és imprescindible signar el model que teniu a continuació:

Informació (viatge i activitats finançament), i autorització paterna.

Com ja sabeu, és important aportar aquest document signat a Xavi Francés (encarregat d'extraescolars) abans de fer cap pagament al banc i abans de realitzar qualsevol activitat per recollir sous i autofinançar el viatge.

Recorda:

_Participar al viatge és voluntari. 

_Participar de les activitats de recollida de sous és voluntari. 

_Però, si voleu fer alguna de les 2 coses anteriors, és obligatori signar aquest model.

*Per resoldre possibles dubtes contactau amb Xavi Francés, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , o podeu demanar cita al seu horari d'atenció a pares els divendres de 8'55 a 9'50h.