Campanya per guanyar diners

Alumnes (i famílies) us volem informar que ja hem posat en marxa les primeres accions per recollir diners i finançar el viatge que, com ja sabeu, són accions voluntàries, on participen sols els alumnes que vulguin.

Com ja hem fet molts anys, anem a vendre productes de Nadal (bombons i similars).

El procediment és el següent:

-Cada alumne fa la comanda de productes que vol vendre.

-Xavi encarrega a la fàbrica el total de productes demanats pels alumnes.

-Quan arriben els productes a l'institut, Xavi els reparteix entre els alumnes que els havien demanat.

-Els alumnes tindran un període (d'uns 30 dies aprox.) per poder vendre els productes i pagar-los.

-Si alguns alumnes han venut i pagat la seva primera comanda, podrem fer noves comandes amb més productes (si ho comuniquen amb temps suficient).

-A meitat de Desembre, tots els alumnes hauran venut i pagat tots els productes demanats.

-Els beneficis de cada alumne quedaran al banc (compte d'extraescolars: ES62 0182 0288 0102 0162 7345) fins el darrer pagament del viatge.

Aquí teniu els PRODUCTES de NADAL QUE VOLEM VENDRE.

*Recordau que, al principi, no hi ha que pagar res per agafar productes i vendre'ls. Però l'alumne (i la seva família) estan obligats a pagar el total dels productes agafats abans del 15 de Desembre.

*Quan realitzau un pagament al banc, posau sempre: NOM i LLINATGES de l'alumne.

Durant el mes de Novembre suposam que l'agència de viatges ens enviarà butlletes de finançament, que els alumnes podran vendre (de manera voluntària) per guanyar diners.

Aquestes butlletes, l'agència de viatges ens les envia sense cost, però els alumnes estan obligats a ingressar el seu import al compte bancari d'extraescolars (ES62 0182 0288 0102 0162 7345).

Abans del darrer pagament del viatge, Xavi descontarà els beneficis individuals de cada alumne.

Tal i com ja us vam comentar a principi de curs, estam oberts a suggeriments i aportacions dels alumnes (i famílies). Si teniu alguna proposta d'activitat que voleu fer per recaptar diners, podeu comunicar-ho a Xavi Francés i estudiarem la possibilitat de dur-la endavant.

*Per resoldre possibles dubtes contactau amb Xavi Francés,  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , o podeu demanar cita al seu horari d'atenció a pares els divendres de 8'55 a 9'50h.