Concurs eco-aula

Ja està en marxa el concurs eco-aula amb l'objectiu de millorar la neteja, reciclatge i manteniment de les aules. Una volta a la setmana els membres de la comissió passen per les aules i revisen el seu estat. Podeu veure els resultats aquí a la imatge de reciclatge d'aquí a la dreta o aquí abaix. Endavant!

Resultats eco-aula

Eivissàpiens 2018

Avui (10/04/18) els alumnes de 4t d'ESO de l'IES Blanca Dona han participat en la primera fase del concurs Eivissàpiens 2018, junt amb altres tres IES de l'illa (Mare de Déu de les Neus, Nostra Senyora de la Consolació i Quartó del Rei).
Durant tota la fase, i a mesura que anaven passant les diferents proves, hem anat al davant en la puntuació.
Al final, però, en l'última prova, una errada en una de les qüestions, ha fet que Sa Consolació ens passi per davant en la puntuació.
Això fa que enguany no poguem participar en la final de l'Eivissapiens.
En el concurs específic de "brular corns" hem quedat els primers classificats!!!!!!
L'enhorabona a tots els al.lots i al.lotes pel seu gran esforç i bon fer!!!!
Gràcies a Maria Josep Belenguer per la  gran feina i implicació.
 
Gràcies també a Joan Carles per l'excel.lent organització.
A l'any que ve més i millor.

Setmana de la dona i la nina a la ciència a l'IES sa Blanca Dona

El pròxim divendres 9 de febrer iniciam a l'IES sa Blanca Dona la setmana de la Dona i la Nina en la Ciència, amb un programa força interessant i la presència de les científiques Estella Matutes i Eva Tur. 

Els alumnes de 3r i 4t d'ESO ens presentaran també el projecte "Mujeres científicas Blanca Dona" on han investigat perfils de dones científiques, les han entrevistat i han creat una web per difondre el seu paper a la ciència i tecnologia. Podeu veure les entrevistes i biografies a la web del projecte a:

https://mujerescientificasblancadona.wordpress.com

Enquesta sociolingüística

Des del centre estem col·laborant amb l'institut Juníper Serra de Mallorca amb un projecte compartit.  I a Mallorca han elaborat una enquesta sociolingüística sobre Eivissa i els agradaria que la poguessin emplenar el màxim nombre de persones, tant alumnes com professors. Ajudau-nos contestant a l'enquesta fent clic a l'imatge d'aqui baix:

Projecte de visibilització de les dones

Els alumnes de 4t i 3r d'ESO estan participant en un projecte conjunt per fer visible el paper de les dones a la ciència i la tecnologia. A poc a poc aniran incorporant continguts a la següent web; 

El projecte forma part de l'iniciativa wisibilizalas i amb l'objectiu final d'incorporar més perfils de dones a la vikipèdia. Si teniu cap suggeriment de perfil a incloure o dubte, ens podeu contactar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.