Recollida ordinadors Chromebooks 1r d'ESO

Informam a les famílies i alumnes de 1r d'ESO que avui dilluns podran recollir els chromebooks en horari de 13:00 a 15:00 al departament de Física i Química, i a partir de dimarts es farà un ús normal d'aquests dispositius a classe. 

Per realitzar la recollida us recordam que el tutor/a, que va realitzar la compra del dispositiu, cal que empleni aquest document, i en cas d'autoritzar a l'alumne a recollir-lo cal acompanyar l'autorització d'una fotocòpia del DNI/NIE.


Devolució projecte TAC Chromebooks per a les famílies

Subvenció per la compra dels Chromebooks

 

Estimades famílies,

 

Com ja us vam informar, el nostre centre va ser acceptat dins del Programa d'utilització de les tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement en el desenvolupament curricular (TAC) per al curs 2018-2019, de la Conselleria d’Educació i Universitat.

 

La participació en aquest programa suposa la devolució de 72,50 € per Chromebook a les famílies que el varen adquirir. Com que el centre ja ha rebut aquesta partida, en els pròxims dies us ingressarem aquesta quantitat al número de compte que vàreu entregar juntament amb el full de matrícula.


Si teniu qualsevol dubte, posau-vos en contacte amb la secretaria del centre.


Assegurança Chromebooks

Nova oportunitat per assegurar els Chromebooks

 

Estimades famílies,

 

Veim molt convenient que tots aquells que no varen adquirir una assegurança pel dispositiu Chromebook que l'adquireixin, són 59€ per 3 anys i evita possibles pagaments per rotures. Si estau interessats o teniu cap dubte contactau directament amb la coordinació del centre (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o cap d'estudis.