VEHICLE 249 RUTA 10 TRANSPORT ESCOLAR

Des de l'IES sa Blanca Dona volem informar de que amb la finalitat d'evitar embussos i arribar puntual al centre,  a partir de demà dilluns, 7 d'octubre,  el vehicle 249 del transport escolar de la Ruta 10  iniciarà 5 minuts abans la seva ruta i sortirà a les 07:25 h de la parada "Bar Astro". Per tant,  l'alumant que agafa aquest vehicle (249) ha d'estar 5 minuts abans en la parada que li pertoqui. Recordem que les parades de la ruta d'aquest vehicle son:  "Bar Astro", "Bar Roberto", "Hotel Algarb" i "Hotel Mare Nostrum"

Moltes gràcies i una cordial salutació.

La secretaria del centre.

VEHICLE 328 RUTA 10 TRANSPORT ESCOLAR

Des de l'IES sa Blanca Dona volem informar de que l'empresa transportista recomana que l'alumant que agafa el vehicle 328 del transport escolar de la Ruta 10  estigui a les 07:30 h en la parada "Bar Malacosta" i a les 07:35 h en la parada "Seguretat Social" per tal d'evitar embussos i arribar puntual al centre.

Moltes gràcies i una cordial salutació.

La secretaria del centre.

TRANSPORT ESCOLAR

Bon dia, 

Segons hem estat informats al nostre centre , comuniquem que a partir de demà, dia 27 de setembre, l'itinerari de la ruta 10 de transport escolar queda repartit entre dos vehícles . Les aturades que farà cada vehícle seran les següents:

  • Vehícle V249: "Bar Astro", "Bar Roberto", "Hotel Algarb" i "Hotel Mare Nostrum"
  • Vehícle V328 :  "Bar Malacosta" i  "Seguretat Social"

Informem també de que s'autoritzat l'augment de les places en els vehícles que realitzen la Ruta 2.

Esperem que aquestes dos meures (increment d'un vehícle en la Ruta 10 i augment de places en els vehícles de la Ruta 2) donin solució definitiva a les incidències dels últims dies.

Moltes gàcies i una cordial salutació.

La secratria del centre.

TRANSPORT ESCOLAR

 

Des de l'IES sa Blanca Dona volem informar de que a la vista de les incidències que s'estan produint en algunes de les rutes del transport escolar, hem traslladat la nostra preocupació a la Conselleria i s'està fent tot el possible per tal d'augmentar les places en els vehicles i rutes afectades. D'aquesta manera esperem solucionar el problema el més aviat possible.

Volem recordar que les instruccions sobre transport escolar indiquen que l'ocupació de places per part de l'alumnat de nivells educatius postobligatoris (Batxillerat i Cicles Formatius) té caràcter provisional i depen de l'existència de vacants en alguna de les rutes concertades i que s'ha de presentar la sol·licitud per escrit cada curs a la secretaria del centre. Aquests alumnes només poden incorporar-se al transport quan les places dels estudis obligatoris (ESO) estiguin assegurades.

Agraïm la paciència de les famílies afectades i demanen disculpes.

Secretaria del centre

Guia sobre Instagram per a pares amb fills adolescents

Les enquestes indiquen que 7 de cada 10 menors utilitza Instagram cada dia, així que resulta molt interessant la guia per a pares que ha publicat Instagram.

Com administrar la privacitat, les interaccions o el temps de connexió són els eixos claus de la guia: "Com parlar amb adolescents sobre Instagram: Guia per a pares".

Si sou menors i utilitzau Instagram us recomanam tenir el perfil privat, has d'anar al teu perfil i a la configuració i buscar habilitar perfil en privat.