Taller "Parla amb ells i elles" de l'Escola Municipal de Famílies

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament organitza l'Escola Municipal de Famílies que comptarà amb set tallers dirigits a pares i mares amb infants escolaritzats a infantil, primària i secundaria.

"Parla amb ells i elles" és un programa familiar en cinc sessions, emmarcat dins la prevenció selectiva i té com a objectiu general fomentar la comunicació entre pares i fils i filles per tal de preveure i conèixer els primers contactes amb l’alcohol.
El taller tindrà lloc, en primera opció, els dies 13,15,20,22 i 27 de febrer a partir de les 19 hores a l’Institut d’Educació Secundària de sa Colomina i, en segona opció, els dies 6,8,13, 15 i 20 de març a les 18 hores. 
Durant els sessions es parlarà de com tractar el tema de l’alcohol i d’altres drogues, educar per a l’oci i donar exemple, la comunicació i establir normes i límits en l’adolescent.

Les inscripcions estan obertes i es poden fer als centres educatius i a la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, trucant al telèfon 971 397557, enviant correu electrònic a educació@eivissa.es i a la web de l'ajuntament:

Escola de famílies